• Ferocius Weddings – Luxe stijlvolle settings_1100x500
 • Ferocius Weddings – Need we say more_1100x500
 • Ferocius Weddings – DJ’s draaien met glimlach_1100x500
 • Ferocius Weddings – Keuze uit DJ-Booth_1100x500
 • Ferocius Weddings – DJ & Percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Beste en nieuwste apparatuur_1100x500
 • Ferocius Weddings – Moderne band dj sax percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Oog voor details_1100x500
 • Ferocius Weddings – Achtergrondmuziek borrel receptie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Muziek geluid ceremonie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Muziekaal, representatief, bovenal gezellig_1100x500
 • Ferocius Weddings – Verzorgde complete drive in shows_1100x500
 • Ferocius Weddings – Ritmische combinatie DJ en percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Verlichte dansvloer bruiloft_1100x500

Saxofonisten

Sax by TijsS

 

Tijs Kok is een representatieve saxofonist met veel ervaring op het podium. Op 9 jarige leeftijd begon hij met saxofoonles en nog geen jaar later speelde hij al voor publiek. Tijs heeft in meerdere bandjes gespeeld en heeft dit altijd met veel passie gedaan. Maar omdat hij veel moeite had met het lezen van bladmuziek, improviseerde hij veel liever waardoor hij zo zijn eigen stijl ontwikkelde.

Tijs wilde zich ook ontwikkelen als solo artiest, onder de naam: TijsS. Nu, een paar jaar later, heeft TijsS opgetredens gedaan met o.a Gregor Salto, Franky Rizardo, Greg van Bueren etc. Hij heeft in de bekendste (inter)nationale clubs gestaan en ook wordt hij regelmatig gevraagd om te spelen voor gezellige en intieme feestjes, zowel voor bruiloften en bedrijfsfeesten als in de commerciele house-scene. TijsS heeft een warme klank, speelt catchy loopjes en weet zich heerlijk te manoeuvreren door alle beats, gedraaid door welke DJ dan ook.

 

Saxofonist Arjan-M

Saxofonist Arjan-M

Muziek is er voor mij altijd al geweest. Als klein jongetje stond ik thuis in de woonkamer voor de speakers al hele orkesten te dirigeren. Toen ik acht jaar was, liep ik supermarkten af om lege dozen te halen, die ik dan aan elkaar plakte tot een drumstel. Toen mijn ouders de hint hadden begrepen, kreeg ik mijn eerste echte drumstel. Elke vrijdagmiddag kreeg ik bijzonder gevarieerde drumles van Lex Harding: de hele Top 40 speelde ik mee.

Op mijn tiende pakte ik de saxofoon op en die heb ik sinds die tijd niet meer neergelegd. Via lessen aan de muziekschool en diverse orkesten rolde ik zo het bandjescircuit in. Ik heb in heel wat bandjes gespeeld, met illustere namen als: Initials F.U.N., Funky Trouble en Handsome Jack. Met de gelegenheidsformatie ComboStudio ging ik in 1995 op tournee door Brazilie, we traden er in twee maanden meer dan 50 keer op.

Vanaf 1996 speel ik als Arjan-M samen met DJ’s in discotheken, op festivals, bedrijfsevenementen en prive feesten. Ik heb in die jaren honderden keren gespeeld en altijd lukt het om het publiek mee te krijgen. Dat is het geheim van mijn optredens: ik blijf het super vinden om voor mensen te spelen en mijn energie en enthousiasme komen over.

Met zoveel optredens zijn er ook veel hoogtepunten te noemen: het spelen met Hans Dulfer, Ten Sharp, Amsterjamming, optredens met DJ’s als Ronald Molendijk, Roog, Alex van Oostrom, M@rcel, spelen op festivals als MysteryLand, Indian Summer, enzovoorts. Ik heb gespeeld in grote feesttenten en op intieme huwelijksfeesten. Uiteindelijk maakt het niet zoveel uit waar je speelt, met wie je speelt en hoeveel mensen erbij zijn: als het goed voelt is het goed.  You can’t fake the feeling!

 

Saxofonist Jeroen Goedhart

 

Jeroen kreeg zijn eerste sax op dertienjarige leeftijd. Hij werkt nu ruim 5  jaar samen met verschillende DJ’s en coverbands op kleine en grote podia. De vrijheid om het publiek met zijn sax te entertainen in combinatie met een DJ bevalt hem dan ook uitstekend. Zijn solo’s worden gekenmerkt als gevoelig en laten veel emotie zien.  Jeroen kan ook als een zeer veelzijdig muzikant omschreven worden die naast het spelen op een alt, tenor of sopraan sax nagenoeg  van alle markten thuis is.

 

Sax CeCeNoir

CeCe Noir

Cece Noir, oftewel Caroline Breugem, is al jaren actief in de muziek.
Na enkele jaren in een coverband te hebben gespeeld, is ze in 2010 ontdekt als solo-artiest en sindsdien treedt ze op allerlei evenementen op met DJ’s, zangeressen,
percussionisten, violisten of solo. Cece Noir heeft een brede smaak en gaat geen uitdaging uit de weg. Haar sound omschrijft ze zelf als een volle popsound met af en
toe een nasty en scherp randje. Het doel van Cece Noir is om de muziek tot leven te laten komen en het publiek te laten genieten. Of dat nou in een stampvolle club is op housebeats, op een bedrijfsfeest met swingende 80’s, of op een romantische bruiloft met mooie balads.

Cece Noir heeft al op veel toffe locaties opgetreden zoals Panama (Amsterdam), Sugarfactory (Amsterdam), Club Vie (Rotterdam), Tivoli Vredenburg (Utrecht), Effenaar (Eindhoven), Luxor Live (Arnhem) en nog veel meer. Buiten het podium is Cece Noir ook regelmatig te vinden in de studio. Ze werkt graag samen met DJ’s uit binnen en buitenland en heeft een nummer op het label Latin Lovers uitgebracht.

 

Local Hero on Sax

Local Hero

Local Hero is een waanzinnige saxofonist die samen met (inter)nationaal bekende DJ’s optreedt. Hij speelt onder andere in clubs, discotheken, cafés, bruiloften en op festivals in binnen- en buitenland. In zijn woonplaats Amsterdam wordt hij een lokale held genoemd omdat hij met zijn jazzy en funky sounds, van ieder optreden een bijzondere gelegenheid maakt.

 

Sax by Steven

Sax by Steven

Een geboren muziekliefhebber en een rasartiest. Steven ademt letterlijk sax. Met zijn opleiding op de Popschool is hij muzikaal goed onderbouwd en weet hij wel een toontje te blazen. Hij past binnen ieder feest thuis. Een ‘laidback’ saxofonist maar al improviserend maakt hij zijn statement. Niet te aanwezig, maar precies goed, “met mate”.

Zijn deuntjes zijn herkenbaar en soms weer niet. Hij speelt graag met nieuwe melodieën. Bedenkt ter plekke nieuwe en verbouwd bestaande. Deze held op de toeter weet wel het dak eraf gaat!

 

Saxofonist Boris Kloek

Saxofonist Boris Kloek

Hoewel zijn professionele carrière nog maar net van start is gegaan heeft Mr. Saxo-B nu al erg veel ervaring in het spelen met: dj’s, coverbands en jazzcombo’s. Door deze ervaring (meer dan 125 optredens per jaar) heeft hij nu al op veel verschillende podia gestaan en speelt hij met gemak de meest uiteenlopende muziekstijlen zoals: Dance, House, Jazz, Pop, Blues, Soul, Rock-’n-roll, etc.

Boris heeft momenteel al met ‘The Trammps’(wereld- beroemde Amerikaanse discogroep o.a. bekend van: “Disco Inferno” en “Shout”) gespeeld en onlangs nog met ‘Sax Gordon Beadle’ (een van de beste rock-’n-roll saxofonisten ter wereld) op het podium gestaan. Met  ‘Normaal’ (bekend van de hit: “Oerend Hard”) heeft Boris ‘De blues LP’ opgenomen en verder heeft Boris nu al twee keer op het North Sea Jazz gestaan.

 

Saxjockey Marc

Saxofonist SJ Marc

Marc  (1969) speelt van jongs af aan saxofoon. Zijn sound is warm tot fel en zijn stijl is soulfull tot funky. Zijn sterke kant is het onvoorbereid meespelen met DJ’s en andere muzikanten. Hij heeft al met veel verschillende DJ’s en muzikanten samen gespeeld, van Rotterdam tot in Sydney en heeft daardoor veel ervaring opgedaan op het gebied van de verschillende soorten dance-music. Marc heeft geen podium nodig, maar zoekt gewoon in de zaal de perfecte plek uit om te performen.

 

Ruud de Vries

Saxofonist Ruud de Vries

Ruud de Vries is een autodidacte tenorsaxofonist die op 27-jarige leeftijd – na het zien van een optreden van Hans Dulfer – een saxofoon kocht en zich ontwikkelde tot een veel optredende saxofonist in zowel de Jazz als de DJ/party & dance-scene. Ruud speelde op het North Sea Jazz festival en staat bekend als een veelzijdige muzikant. Je kunt hem dan ook net zo goed met een traditioneel jazzkwartet zien spelen als met een DJ op een house-party.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Klik hier om uw referentie te plaatsen


Submit your review
* Required Field