• Ferocius Weddings – Luxe stijlvolle settings_1100x500
 • Ferocius Weddings – Need we say more_1100x500
 • Ferocius Weddings – DJ’s draaien met glimlach_1100x500
 • Ferocius Weddings – Keuze uit DJ-Booth_1100x500
 • Ferocius Weddings – DJ & Percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Beste en nieuwste apparatuur_1100x500
 • Ferocius Weddings – Moderne band dj sax percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Oog voor details_1100x500
 • Ferocius Weddings – Achtergrondmuziek borrel receptie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Muziek geluid ceremonie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Muziekaal, representatief, bovenal gezellig_1100x500
 • Ferocius Weddings – Verzorgde complete drive in shows_1100x500
 • Ferocius Weddings – Ritmische combinatie DJ en percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Verlichte dansvloer bruiloft_1100x500

Referenties van opdrachtgevers

 

 

Bruiloft Judith & Hugo @ Papa’s Beachhouse, Hoofddorp

The day after…… Wat hebben wij een onvergetelijk feest gehad! Alles was helemaal perfect! DJ Matthijs heeft het perfect aangevoeld en dit is precies hoe we het ons hadden voorgesteld! Bedankt voor het meedenken en ons een onvergetelijke avond te bezorgen. Complimenten krijgen we nog steeds over de DJ! 

Bedankt voor alles!

Hugo en Judith

 

 

 Bruiloft Liza & Gijsbert @ Hippie Fish, Zandvoort

Wat een super dag hebben wij gehad! Mattijs en Arjan hebben echt het dak eraf laten gaan afgelopen zaterdag!! Many many thanks aan jullie allemaal voor het meedenken met de organisatie en uiteraard de uitvoering zelf! De opening met Arjan was super! Helemaal te gek! Thx!

Liza en Gijsbert 

 

 

Bruiloft Chantal & Dennis @ Papa’s Beachhouse, Hoofddorp

Allereerst ontzettend bedankt voor jullie goede service, de samenwerking ging echt fijn. Als we vragen hadden heb je deze altijd netjes en goed beantwoord, ook waren we ontzettend blij met onze openingsdans mix die jij voor ons had gemixt, wij hebben hier super veel positieve reacties op gehad en niemand verwachtte dit van ons dus dat maakte het extra leuk. Ook dikke complimenten voor Matthijs, onze DJ. Wat heeft hij goed op onze leerlingen ingespeeld, veel positieve reacties gekregen, de leerlingen hebben zo ontzettend genoten, wij hebben het nog beter ervaren dan dat we hadden verwacht, dikke pluim!

Ook de feestavond was erg goed qua muziek, Matthijs kan echt goed op de mensen inspelen, ook als iemand een liedje wilde aanvragen werd dit liedje afgespeeld, echt top! Onlangs de vele afmeldingen van onze gasten hebben wij een top bruiloft gehad, mede dankzij jullie. Nogmaals super super super bedankt voor jullie inzet en service.

Groetjes Dennis en Chantal 

 

 

 Bruiloft Sanne & Rick @ Vork & Mes, Hoofddorp

DJ Matthijs en saxofoniste Cece Noir draaiden en speelden afgelopen vrijdag op onze bruiloft bij Vork en Mes in Hoofddorp. Het was in één woord geweldig! Ze speelden super goed in op het publiek en de dansvloer is dan ook geen moment leeg geweest. Met Bart van Ferocius hebben wij vooraf heel goed contact gehad en de lichten en DJ booth zagen er top uit!! Bart dacht goed met ons mee en niks was te gek. We hebben er echt een knalfeest van gemaakt en dat was voor een groot deel ook te danken aan Ferocius Events. Alledrie onwijs bedankt!!

 

 

Bruiloft Jennifer & Leon @ Nederzandt, Noordwijk

We hebben in eerste instantie contact gehad met Bart om onze feestavond te bespreken. Eigenlijk twijfelden we of we wel een feest wilden, omdat we geen zin hadden in de standaard bruiloft platen zoals Paradise by the Dashboard light. In het prettige gesprek met Bart werd duidelijk dat je zelf je invulling kunt geven aan de muziek. Bart liet ons ook alle DJ booths zien die hij zelf had gemaakt en wij kozen een soort altaar waarbij je zelf de kleur licht kon bepalen, heel gaaf. DJ Kes (Wouter) werd aan ons toegewezen en we hebben een formulier ingevuld met al onze wensen. Een week voor de bruiloft hebben we ruim een half uur met Wouter voorbesproken, ook met hem hadden we een leuk gesprek. En toen de avond zelf. Wouter voelde aan wat wij en onze gasten leuk vonden en het werd een knalfeest. Zelfs nadat wij weg waren ging het feest nog door en werd er volop gedanst. Het feest was echt een hoogtepunt van de dag, we hadden vooraf niet kunnen bedenken dat het zo gaaf zou zijn. Bart en Wouter: enorm bedankt!!!”

 

 

Bruiloft Rick & Eva @ Keukenhof, Lisse

Hey Bart & Wouter,

We wilden je graag hartelijk bedanken voor het onwijs vette feest en de strakke organisatie die je met je team hebt neergezet. We hadden niet het makkelijkste publiek maar de boel ging vanaf minuut 1 los. We hebben veel positieve reacties gehad op de muziek, opbouw en hele aankleding van het feest waarvoor heel veel dank. Je werk doen is één, maar met het enthousiasme en de professionaliteit die we bij jou tegen zijn gekomen onderscheidt je je echt!

Groetjes Rick & Eva

 

 

Bruiloft Joyce & Evert @ Hippie Fish, Zandvoort

Namens Evert en mijzelf wil ik Bob en Tijs ontzettend bedanken voor hun DJ-werk afgelopen zaterdag avond bij Hippie Fish op ons huwelijk. Wat een knalfeest was het. In het begin kwamen de voetjes wat moeizaam van de vloer en hebben zij de muziek heel goed aangepast aan het publiek, waardoor verder de dansvloer de gehele avond gevuld is geweest. Tijs speelde te gek, ik heb hier ook de dag erna nog vele complimenten over ontvangen, die ik graag doorspeel. Nogmaals dank.  

Hartelijke groetjes,

Evert en Joyce

 

 

Bruiloft Anton & Eshter @ Keukenhof, Lisse

Vanuit een zonovergoten Curaçao willen wij jullie nog hartelijk bedanken voor een onvergetelijke avond. Zowel DJ Bob als saxofonist TijsS waren uitstekend op dreef. Wij en de gasten hebben genoten!

Succes verder met alles!

Met vriendelijke groet,

Esther & Anton  

 

 

Bruiloft Iwita & Fred @ Witsand, Noordwijk

Namens ons EN alle gasten op ons huwelijk complimenten aan de DJ Dino.  Alles prima verlopen en mede door de goede muziekkeuzes een prima TOP avond geworden! En de uitvoering van “Timber” van onze dochters was uniek ????. Dank jullie hartelijk !

Met vriendelijke groet,

Fred de Jong

 

 

 Bruiloft Esther & Rudy @ Witsand, Noordwijk

Hoi Matthijs,

Aan het eind van de avond hebben we je niet meer kunnen spreken helaas, wij waren te druk 😉

Dank voor de mooie avond die je er van hebt gemaakt! Het is een mooi feest geworden! Er werd goed gedanst en we hebben een hoop leuke reacties gehad op de muziek! 

gr, Rudy & Esther

 

Bruiloft Tamara & Bob @ Landgoed Tespelduyn, Noordwijkerhout

Bart! Wij zitten hier in Rome lekker na te genieten van een top bruiloft. Maar wat een feest! Jij hebt het echt top gedraaid! En wat nice dat je Domino van Oxia nog draaide Haha onverwachts! Thanks baas! Ik laat graag ergens een referentie achter en mocht ik ooit weer een dj nodig hebben, weet ik je te vinden!

Groetjes Tamara & Bob

 

 

Bruiloft Maaike & Steven @ Landgoed Tespelduyn, Noordwijkerhout

Beste Bart,

We zijn nu ruim 2 maanden verder maar wilde je nog even een email sturen om je te bedanken voor het prachtige feest die jij hebt verzorgd. Wij vonden het echt een onwijs gaaf feest waarbij jij muziek hebt gedraaid wat echt onze smaak is (Je hebt goed naar ons geluisterd en het aangevoeld) Daarnaast heeft Wouter het heel goed aangevuld en is hij er helemaal voor gegaan. Echt cool! Wij zijn blij dat wij ook voor hem hebben gekozen. Onze gasten waren ook echt heel enthousiast over jullie! En dan die lichtgevende foamsticks. Jij hebt ons op het idee gebracht. Dit was echt een goede zet. Wij horen onze vrienden er nog over. Wij hebben een onvergetelijke mooie dag gehad van begin tot eind. Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie bijdrage van Ferocius!

Groetjes en tot het volgende feestje

Maaike  & Steven

 

 

Bruiloft Kathi & Patrick @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Hoi Matthijs,

Het is vandaag (op het moment dat ik deze mail aan jou schrijf) alweer exact twee weken geleden (23 september) dat jij onze DJ was tijdens ons huwelijksfeest in WITSAND. Sindsdien leven we nog op de spreekwoordelijke roze wolk en hadden we nog geen tijd om jou, en niet te vergeten de saxofonist, persoonlijk te bedanken voor de waanzinnige avond die wij hebben gehad!

Vanaf het moment dat we de openingsdans inzetten en vervolgens Let’s stay together (Al Green) smooth overging in “Just can’t stop the feeling” (Justin Timberlake) stond de dansvloer meteen vol en is deze tot het allerlaatste nummer ook niet meer leeg geweest!!! Daaraan terugdenkend krijgen we nog steeds kippenvel!

De avond is voor iedereen voorbij gevlogen, we hadden nog veel langer door willen gaan, maar moesten ons (begrijpelijk) netjes aan de voorgeschreven de regels houden, anders hadden we zeker nog langer door gefeest. Maar aan de andere kant hebben we het feest nu op haar hoogtepunt verlaten! 🙂

Wij hebben dankzij jullie een fantastisch mooi feest gehad en veel van onze gasten spraken daar de dag daarna tijdens het ontbijt ook erg enthousiast over. Nogmaals onwijs bedankt!!!

Groetjes,

Kathi, Patrick & Amélie van Belzen!

 

 

 

Bruiloft Nick & Leoni @ De Witte Raaf, Noordwijk

We willen jullie en Matthijs in het bijzonder héééél erg bedanken voor de fantastische avond! Het was echt geweldig, Matthijs heeft echt super lekker gedraaid! We hebben er heel veel complimenten over gekregen! Echt top!! Groetjes van ons!

 

 

Bruiloft Marleen & Albert @ SanBlas, Bloemendaal aan Zee

Hoi Bart,

Ons feest is weer voorbij en wat was het een fantastische dag. De door jou geregelde DJ en muzikanten hebben daar absoluut aan bijgedragen. Wij vonden het een geweldig feest!

De muzikanten (percussionist Congalism en saxofonist Jeroen) waren super en DJ Matthijs was top. We vonden het leuk om te zien dat de DJ flexibel was en onze zwager even liet draaien die avond. Ook krijgen jullie de complimenten van San Blas (en die zien heel wat DJs voorbij komen) en onze gasten. We zijn dan ook blij met onze keuze voor jullie!

We willen jullie daarom bedanken voor jullie bijdrage hierin. In de bijlage een fotootje zodat je ook een indruk hebt 🙂

Groetjes Albert & Marleen

 

 

40 jaar getrouwd Ada & Kees Doeswijk @ Tante Alie Keukenhof, Lisse

Hallo Bart en Nick,

Wij wilden even laten weten, dat het een zeer geslaagd feest was vrijdagavond 9-9.  DJ Nick verzorgde de muziek, dat heeft hij goed gedaan. Veel familieleden, die wij in jaren niet hebben zien dansen, dansten nu wel, zeker aan het eind van de avond. Het was warm weer, daardoor gingen veel gasten buiten met elkaar “kletsen”. Dat praten met elkaar hadden wij wel verwacht. Wij krijgen veel complimenten over de gezellige avond !

Bedankt DJ Nick !!!

Groetjes van Kees en Ada Doeswijk

 

 

Bruiloft Maaike & Steven @ Tespelduyn, Noordwijkerhout

Beste Bart,

Bedankt voor het draaien afgelopen vrijdag op het feest van Maaike en Steven! Het was een topavond. De gasten en, het allerbelangrijkste, de bruid en bruidegom hebben enorm genoten.

Groetjes,

Rob & Saskia (ceremoniemeesters)

 

 

 Bruiloft Kaya & Gerard @ Nederzandt, Noordwijk

Beste Bart, Graag willen we je bedanken voor je inzet rondom de DJ. We hebben een fantastische dag en fantastisch feest gehad. Alles was super voor elkaar en de DJ Matthijs heeft de dansvloer vanaf minuut 1 vol gehad.

Heel veel dank. Bij een volgend feest zullen we zeker aan jullie denken.

Grote groet,

Gerard en Kaya Dielessen

 

 

Bruiloft Rick & Inge @ Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem

Hoi Bart,

Nogmaals veel dank voor het knallende feest van afgelopen zaterdag! Fantastisch! Je hebt er een geweldig feest van gemaakt, ook heb ik achteraf bij de gasten veel enthousiaste geluiden gehoord! Ook veel dank voor jullie flexibiliteit op de avond, werkt ideaal.

Groeten,

Sanne 

 

 

Bruiloft Daniëlle & Maurice @ Landgoed Keukenhof, Lisse

Hey Bart!

Wij hebben elkaar helemaal niet meer gesproken na 22 april. De tijd is heel snel gegaan daarna, zijn nu al weer 2 maanden getrouwd.. Wij willen je even laten weten dat wij het echt super hebben gehad en dat er veel positieve reacties waren over het feest/muziek! Het was echt een super feest vonden wij!! Succes met alles !

Groetjes Maurice & Danëlle

30 Jaar getrouwd Sonja & Marcel @ Nederzandt, Noordwijk

Langs deze weg willen wij jullie bedanken. Wat hebben wij genoten een fantastische avond met gave muziek Wouter (DJ KES) heeft het geweldig gedaan.

Nogmaals dank en groetjes van Marcel en Sonja

 

25 Jaar getrouwd Martin & Jolanda @ Landgoed Keukenhof, Lisse

Gisteren ons 25-jarig huwelijksfeest gevierd met hulp van dj Mathijs. Hij heeft met zijn geweldige muzikale bijdrage geholpen ons feest onvergetelijk te maken! Heel erg bedankt Matthijs namens ons, en uiteraard ook jij bedankt voor al jouw hulp Bart!

Hartelijke groeten,

Martin en Jolanda van der Zwet

 

Bruiloft Carlijn & Mark @ Kasteel Engelenburg, Brummen

Hi Bart, Wouter, Door & Arthur,

Wat een fantastisch feest was het! Echt top! We hebben een amazing dag gehad! Alles zat mee, de lieve mensen, het weer, de locatie..en de muziek!
We hebben echt genoten van jullie,

Groetjes Mark en Carlijn

 

 

 Bruiloft Sandra & Dennis @ Strandplaats Nederzandt, Noordwijk

Hey Bart en Matthijs,

Bedankt voor de geweldige avond vol muziek! De avond was helemaal zoals wij hem in gedachten hadden! Super gedaan. Bedankt voor het meedenken de service en de top sfeer tijdens onze avond! Iedereen was dol enthousiast over de DJ en een jonge van 13 heeft de avond van zijn leven gehad dankzij Matthijs. We hebben nog een paar leuke foto’s met Matthijs  zodra wij deze hebben, sturen we ze op. We zullen jullie aan iedereen aanbevelen die echt een top feest willen hebben. Nogmaals bedankt!

Dennis en Sandra

 

Bruiloft Florine & Erik @ Het Oude Slot, Heemstede

Onwijs bedankt voor vrijdagavond. Een geweldige afsluiting van een perfecte dag! Super dat DJ Ferocius en Trompettist Wouter er stonden, maakte het plaatje echt compleet!

Groetjes, Florine & Erik

 

Bruiloft Robert & Marleen @ Restaurant Zegers, Noordwijkerhout

We hebben afgelopen vrijdag een super feest gehad! De DJ KES en saxofonist Jeroen waren erg goed. De hele avond gingen de voeten van de vloer. We hebben veel leuke reacties gekregen van de gasten. Bedankt!

Groetjes Marleen en Robert

 

 

Bruilfot Tom & Suzanne @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Wij zitten nu lekker in Griekenland, bijkomen van een geweldige dag! Bedankt voor de gezellige avond, het was een super feestje, iedereen vond de muziek leuk en er werd non stop gedanst, geslaagd dus :))

Wellicht tot een volgende keer, ik zal je in ieder geval aanraden bij toekomstige bruidsparen 🙂

Groetjes,

Tom en Suzanne

 

 

Bruiloft Cynthia & Fons @ Landgoed Tespelduyn, Noordwijkerhout

Hoi Bart en team,

Wij willen jou en je collega’s enorm bedanken voor de geweldige feestavond die jullie ons bezorgd hebben op onze bruiloft. Alles was tot in de puntjes fantastisch geregeld, vanaf de intakes, voorbereidingen, opbouw, muziek t/m het feest zelf.

Wat voel jij de sfeer goed aan, maar dat wisten wij eigenlijk al :). Wij hadden de lat hoog gelegd en zelf jij hebt onze verwachting ver overtroffen. Te gek om DJ met Live Sax en Percussie te combineren. Niet alleen wij maar ook al onze gasten waren helemaal enthousiast. Nu een week verder krijg ik nog steeds verzoeken van onze gasten met de vraag: welk eventbureau wij hadden ingehuurd.

Wij hopen dat jij ook genoten hebt en tot ziens bij ons eerste jubileum, wij kunnen niet wachten in ieder geval.

Groeten,

Fons & Cynthia

 

Bruiloft Daphne & Ivo @ Meijer aan Zee, Zandvoort

Beste Bart,

We wilden je nog even ontzettend bedanken voor het leveren van het licht en geluid voor onze bruiloft. We hebben een fantastische dag en een heel goed feestje gehad. Het was heel fijn dat je zo met ons meedacht en steeds zo snel reageerde. We hebben het contact met je als zeer prettig ervaren en mochten we vragen krijgen zullen we je zeker aanbevelen. 

Groetjes,

Daphne en Ivo

 

 

Bruiloft Rick & Suelen @ Far Out, Zandvoort

Heel tof feest gehad met DJ Kes achter de draaitafels. Met de lekkere muziek, prachtige DJ-booth, goed licht en geluid wist hij de perfecte vibe te creëren. De dansvloer stond vol!

Onwijs bedankt voor de organisatie Bart. Je bent een eerlijke, enthousiaste en communicatieve kerel die erg goed aanvoelde wat onze wensen waren. Tevens is een afspraak bij jou ook echt een afspraak. Ik kan je dan ook van harte aanbevelen aan anderen. Ga zo door man!!

Suelen & Rick

 

 

 Bruiloft Sharon & Martijn @ Papa’s Beachouse, Hoofddorp

Bart heeft op onze bruiloft echt een onvergetelijk feest neergezet, samen met saxofonist Tijs en percussionist Congalism. Iedereen ging los, jong en oud en we hebben heel veel leuke reacties gehad over de muziek en verlichting. Bart is erg enthousiast en nam alle tijd om precies in kaart te brengen wat onze wensen waren. Hij is erg professioneel en heel ervaren. Hij heeft ons heel veel werk uithanden genomen door zelf contact op te nemen met de locatie etc. Dat was in de bruiloftstress heel erg fijn. Ook heeft hij ons op het laatste moment nog goede tips kunnen geven over de openingsdans, de afsluiting en een filmpje dat we wilden laten zien. We hebben al zijn adviezen opgevolgd en het was perfect!

Jongen, onwijs bedankt en wellicht tot ziens!

Sharon & Martijn

 

 

Bruiloft William & Jessica @ Kasteel Keukenhof, Lisse

Wij hebben een super avond gehad, dank daarvoor! Ook veel positieve reacties van onze gasten gehad 🙂

Groeten,

William & Jessica

 

 

Bruiloft Daan & Lily @ Tespelduyn, Noordwijk

Wij hebben een onwijs gaaf feest gehad! Wat een goede DJ is Barry! Heel veel complimenten gehoord.

Bedankt voor alles,

Daan & Lily

 

 

Bruiloft Marc & Loes @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Bart, goedenavond!

We zijn weer terug van onze honeymoon waar we nog lekker konden nagenieten van een geweldige dag en gaaf feest. En wat werd er lekker gedraaid! We hebben een hoop complimenten gekregen over hoe goed de DJ en opbouw in de muziek was en dat wilde ik je natuurlijk niet onthouden!  Nogmaals ontzettend bedankt!

Groet, Loes en Marc

 

 

Bruiloft Ruud & Ilona @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Bart heeft uitstekend werk geleverd. We hebben een leuke en professionele intake gehad. Onze wensen en ideeën heeft hij enkele maanden later op geheel eigen wijze vertaald naar de dansvloer. Wij kunnen Bart zeker aanraden!

Groeten, Ruud & Ilona

 

 

Bruiloft Björn & Sandra @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Hi Bart,

Super bedankt voor je bijdrage! Door het mooie weer was het buiten net zo druk als binnen, maar dat mocht de pret niet drukken. De mensen op de dansvloer (inclusief Björn en ik) hebben echt een topavond gehad!

Thanks thanks thanks!

Groetjes,

Sandra

 

Verjaardag Marianne Klaasse @ Strandplaats Nederzandt

Onze avond was geweldig! Al mijn gasten spraken vol lof over de DJ en de muziek die gedraaid werd. TOP! Hartelijk dank ook aan Matthijs onze DJ. Het was een onvergetelijke avond. Mijn gasten vonden het zo erg dat het niet langer duurde.

 Zeker tot een volgende keer en ik zou je zeker aanraden. 

groet en een fijne dag, 

Marianne en de familie Klaasse.

 

Bruiloft Janneke & Robin @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Hi Bart,
 
We wilden je graag hartelijk danken voor een fantastische feestavond gisteren! We hebben ontzettend genoten van alle plaatjes die je gedraaid hebt en de sfeer op de dansvloer. Het was prachtig, veel dank voor jouw grote bijdrage hieraan. We vonden het heel fijn dat alles zo goed geregeld was, het TV scherm was ook een groot succes en stond precies op de goede plek, top dus!
 
Hartelijke groet,

Janneke & Robin

 

Bruiloft Joyce & Maikel @ Kasteel Keukenhof, Lisse

Hallo Bart,

Nogmaals bedankt voor de vette avond en voor de geweldige muzikale begeleiding van onze bruiloft! We hebben heel veel complimenten ontvangen over de feestavond ontvangen en met name ook vanwege de geweldige danksvloer. Ook leuk om te horen dat de openingsdans een groot succes is geweest en mede dankzij de compilatie.

Nogmaals bedankt en ik zal je van harte aanbevelen bij vrienden en bekenden.

Bedankt!!

Gr Maikel en joyce

 

Dansuitvoering Work It Out @ Stadsschouwburg, Haarlem

Hoi Bart,

Ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden!! Volgend jaar weer? Je kan de datum al noteren zondag 21 juni 2015:)))) Ik wil je nogmaals bedanken,  we zijn een goed team!

Fijne zomer!

Groetjes,

Tanya

 

Bruiloft Floorie & Mart @ Landgoed De Olmenhorst, Lisserbroek

Hoi Bart, 

We hebben je niet meer gesproken na de 18e, dus nog even een berichtje. We vonden het feest van onze bruiloft echt helemaal te gek en jouw bijdrage was precies zoals we hadden gehoopt! Wellicht voelde het voor jou een beetje suf, omdat veel mensen door het warme weer (34 graden!) buiten stonden. Maar ook van die mensen hebben we teruggehoord dat ze de muziek geweldig vonden.

De samenwerking met de band was voor ons heel erg goed en volgens mij hadden jullie het ook naar je zin. Op alle andere bruiloften hadden we flink wat aan te merken op de dj, maar jij doet het echt heel erg goed! Kortom: We hopen dat jij het ook een leuke avond hebt gevonden ondanks de soms wat lege dansvloer, wij weten zeker dat dat niet door jou kwam, maar door de warmte! We hebben genoten! Thanks!

Groetjes, 

Floorie en Mart

 

Bedrijfsfeest PWC @ Beachbreak, Noordwijk

Een topavond gehad met Ferocius Events en DJ Kes (Wouter). Het geluid was goed, geen gedoe over tijd en erg flexibel. Kortom een topavond goede muziek en voor de volgende keer bel ik zeker weer naar Ferocius Events :-)!

Met sportieve groet,

Bart Verhaak

 

Bruiloft Anne & Richard @ Mango’s Beachbar, Zandvoort

Hoi Bart

Even een mailtje om je te bedanken voor het goede draaiwerk,). En jij samen met de sax was fantastisch! Het was echt top! We hopen dat jij ook een fijne avond hebt gehad!

Groetjes van ons

Lees ook eens het leuke interview over de dag van Anne & Richard op www.arnhemsmeisje.nl 

 

Bruiloft Elly & Allard @ Kasteel Keukenhof, Lisse

Hoi Bart, We wilden je graag nog even bedanken voor de feestavond die je verzorgd hebt! We kregen van onze gasten te horen dat ze het een fantastisch feest vonden met goede muziek! Wij hebben er onwijs van genoten en het was beter dan we hoopten! Bedankt hiervoor! 

Groetjes,

Allard en Elly Hanstra

 

Bruiloft Reinier & Rianne @ De Deining, Castricum

Hallo Lisanne, Matthijs, Bart,

Afgelopen 23 Mei heeft Matthijs bij ons het feest verzorgd, de opbouw hebben we eigenlijk niet eens doorgehad (lijkt me heel positief!). Het feest is ons erg goed bevallen, de muziekstijl was helemaal goed, net als de opbouw van de avond. We hebben vooral aan jullie overgelaten wat er met de verzoekjes zou gebeuren, wel hebben we van de gasten terug gekregen dat er weinig  verzoekjes zijn gedraaid (geen idee of dit vooral de ervaring van deze specifieke gasten was of niet).

En de laatste, nailed it! (michael jackson – love never felt so good) dit was al een beetje de rode draad in de dag, en we hadden hem aan gegeven, maar het paste zo goed op het eind, perfect gekozen.

Groeten!

Reinier & Rianne

 

Bruiloft Anouk @ Strandclub Witsand, Noordwijk

Hi Bart, Namens deze weg willen we je bedanken voor de top avond die je hebt verzorgd!

We hebben het enorm naar ons zin gehad en heerlijk gedanst!

Groeten,

Anouk&Sander

 

Bruiloft Maayke & Danny @ Branding Beachclub, Noordwijk

Hoi Bart, we willen jou ontzettend bedanken voor de gave avond gisteren!!! Jij, samen met je saxofonist Jeroen, waren fantastisch! Een glimlach van oor tot oor als wij eraan terugdenken!!! SUPER bedankt!!! Zetten jullie alvast 14 augustus 2026 in je agenda?! Dan zijn we 12,5 jaar getrouwd!

Groetjes Danny & Maayke

 

Bruiloft Arjen & Maartje @ Lichtfabriek, Haarlem

Bart Heemskerk heeft met Ferocius events een troef in handen voor ieder feest. Onze bruiloft is dankzij hem en zijn team een nog groter feest geworden dan wij voorafgaand hadden kunnen bedenken. Geweldig licht en geluid, een dj-booth passend bij ons neon thema, maar bovenal muziek waarmee hij jong (13) tot oud (89) aan het dansen heeft gekregen. Een absolute aanrader voor ieder feest.

Bart, bedankt! – Arjen & Maartje Krom

 

Bruiloft Patrick & Mirjam @ Hoofdkantoor Just Brands, Lijnden

Het vertrouwen wat je ons aan het begin hebt gegeven, heb je meer dan waar gemaakt Bart. Wat ik heel sterk vind aan Ferocius Events (Bart)  is dat de mensen jong en vooruitstrevend zijn in wat ze doen, dan wel rekening houdend wat de klant wil en daarvan een perfecte balans in weet neer te zetten. Door de passie en know how vanuit de muziekwereld weten zij  de voeten van de vloer te krijgen.  De combinatie van percussionist en saxofonist was waanzinnig, op deze manier zet je ook makkelijk de verschillende leeftijden bij elkaar op de dansvloer. Bart (Ferocius Events) jullie zijn een flink onderdeel geweest van onze bruiloft en hebben daar door de puntjes op de i kunnen zetten. Toen we de eerste stappen naar binnen hadden gezet en jullie zagen staan met de waanzinnige aankleding en startende muziek…..dachten we WAUW dit is ons feestje en het dak gaat er vanavond af!

Bart Nogmaals enorm bedankt en hopen je ooit nog eens  uit te nodigen op ons jubileum feestje met exact de zelfde setting!

Groeten Mirjam & Patrick Hompes

 

Bruiloft bruidspaar Hoogendoorn @ St(r)andplaats Nederzandt, Noordwijk

Wij hebben op 2 mei een geweldig mooie dag gehad bij Nederzandt en de feestavond was mede dankzij Ferocius | DJ Kes | super geslaagd.

Wij zijn zeer positief over Ferocius en Nederzandt door hun professionaliteit, brede aanbod, goede prijs-kwaliteit verhouding, flexibiliteit en duidelijke communicatie.

Twee partijen waarop je kunt vertrouwen en je zelf met een gerust en relaxed gevoel je trouwdag kan beleven!

Bedankt!

 

Bruiloft Kobus & Muriël @ St(r)andplaats Nederzandt, Noordwijk

Beste Bart en Tom, Hartstikke bedankt voor het verzorgen van de muziek op onze feestavond, wij hebben hier zeer van genoten en vonden dat er op momenten dat er niet genoeg gedanst werd je het op de juiste manier wegdraaide zonder dat iemand het door had. Je merkte heel goed op wat er gevraagd/verwacht werd qua muziek.

Wat betreft Tom, hartstikke bedankt. Heel jammer dat we jou die avond niet meer persoonlijk konden bedanken. Wij zullen jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Kobus en Muriel

 

50-Jarige verjaardagen van 5 vrienden @ De Haven van Renesse, Renesse

De Zeeuwse vijftigers en hun gasten hebben zaterdag 25 mei een topavond beleefd in strandpaviljoen de Haven van Renesse. Dj Dennis en saxofonist … zijn tijdig binnengeloodst om al vroeg in de avond onze gasten in vervoering te brengen met een heerlijke Trendy Beach Dance beat , aangevuld met het opzwepende sax geluid. Vele gasten waren de hele avond op en bij de dansvloer om niets te missen van deze dance party.

Namens de Zeeuwse vijftigers. Bedankt , het was geweldig!

Groet, André Kort

 

Bruiloft Sandra & Robbert @ Vakantiehuis de Ruigenhoek, De Zilk

Op 31 mei 2013 hebben Bart en ik samengewerkt tijdens een bruiloft die plaatsvond in de achtertuin van een vakantievilla. Onze communicatie op voorhand verliep al heel prettig. Duidelijk, snel en korte lijnen. Ook vind ik het belangrijk om samen te werken met ondernemers die nét even dat stapje extra zetten voor bruidsparen en dat is Bart ten voeten uit. Daarnaast draait hij ook nog eens super goed! Hij voelt de stemming goed aan en weet de stemming er ook in te brengen. Iedereen stond te swingen en te genieten. Top!

Angela van Lienen, weddingplanner en trouwambtenaar Long Island Wedding & Planning

 

Verjaardag 50 jaar Joyce

Bart, toen ik op je vragenformulier invulde, dat de gemiddelde leeftijd van de gasten 50 jaar was, dacht ik bij mezelf : Hoe gaan we die op mijn dansfeest in beweging krijgen?  Welnu, dat is je uitstekend gelukt.  De gehele avond was de dansvloer goed gevuld met als hoogtepunt dat zo’n beetje iedereen op de vloer aan het swingen was! Knap gedaan! Niet alleen wijzelf, maar ook alle gasten waren lovend over het feest.  Nogmaals dank en graag tot een volgende keer.

Joyce Schaeffer

 

25 Jaar getrouwd Monique & Guus @ Strandhuis Buitengewoon, Noordwijk

Beste Bart, Hartelijk dank voor topavond die wij hebben gehad op Buitengewoon. De muziek was geweldig!! Alle gasten waren vol lof, alleen maar positieve geluiden en vermoeide voeten. We zitten nu de cd te luisteren die je ons hebt gegeven en is weer genieten. Wij wensen je heel veel succes met je bedrijf.

Groetjes Guus en Monique Boon

 

Bruiloft Dennis & Birgit @ Boerderij Mereveld

Vrijdag 31 augustus jl., hebben jullie gedraaid op ons huwelijksfeest in Boerderij Mereveld. Hiervoor willen wij jullie ontzettend bedanken, want het was in 1 woord ge-wel-dig! De muziek, aankleding, professionele apparatuur was echt bijzonder! Tijs maakte het feest helemaal compleet met zijn geweldige solo’s! Alle gasten waren zeer onder de indruk en zelfs Boerderij Mereveld gaf een groot compliment aan jullie! We hebben ontzettend veel mooie, leuke en enthousiaste reacties gehad op ons feest en daarvoor willen wij jullie nogmaals bedanken!

Gr. Dennis & Birgit

 

Bruiloft Renske & Boy @ Kasteel Oud Poelgeest

Wat een geweldig feest was het gister! Je was super! We hebben echt genoten en vooral ook omdat we zagen dat de gasten het zo naar hun zin hadden. Succes met je business en hopelijk tot een volgend knalfeest.

Groetjes van Mr & Mrs Wiese

 

40-Jarige bruiloft Arie & Marit @ St(r)andplaats Nederzandt

We willen je langs deze weg graag even bedanken voor de super avond! Je hebt goed naar ons geluisterd en precies de muziek gedraaid die we erg leuk vinden. Mede hierdoor hadden wij en onze gasten, een onvergetelijke avond. Mocht er zich weer een gelegenheid voordoen of als vrienden/kennissen/familie een DJ zoeken, zullen we je zeker aanbevelen. Wij genieten ondertussen nog na van de foto’s èn de muziek van ons super feest.

Hartelijke groeten en wie weet… tot ziens!

Arie en Marit Levering

 

Bruiloft Claire & Geerling @ Kasteel Keukenhof

We would like to say a big THANK YOU to you for making our wedding party a really unforgettable night, we both enjoyed it and also our guests too. If you ever need us to write a review / testimonial we will be more than happy to do so.  We will be sure to recomend you to other people also. Again Thank You!

Kind Regards

Clare & Geerling

 

Bruiloft Eefje & Edwin @ Mango’s Beachbar

Hey Bart, Wij zijn inmiddels terug van onze huwelijksreis en ik wilde je nog even bedanken voor een super feest! Het was precies zoals we wilden… Ik kreeg later van mensen te horen dat er zelfs een aantal mannen gedanst hadden die normaal nooit dansen. Dank dus voor jouw bijdrage aan onze dag!

Groetjes Eef

 

Samenwerking met DJ Kes (Wouter)

Ik ervaar Bart als een enthousiaste ondernemer: energiek, jong met verstand van zaken. Hij bereidt elk event/feest tot in de puntjes voor en zorgt dat alle partners op de hoogte zijn van hoe het zal verlopen. Oog voor detail zonder het geheel uit het oog te verliezen. Daarnaast ook nog eens prettig om mee samen te werken!

Grtz! Wouter

 

50ste Verjaardag John van der Lans @ ‘T Eiland, Beinsdorp

Mijn 50ste verjaardag was onvergetelijk dankzij de muziek die Bart draaide! Jong en oud ging uit zijn dak bij de opzwepende muziek die werd gedraaid. Het geluid was perfect de muziek keuze was goed een dikke 10!!!! Bart bedankt dat je mijn feest onvergetelijk hebt gemaakt!!

Groeten John van der Lans

 

Vrijwilligerswerk @ Bennebroekse Feestweek, Bennebroek

Bart is een enthousiaste jonge en creatieve vrijwilliger bij de organisatie van een jaarlijks grootsaangepakte feestweek in Bennebroek. Voor promotie en registratie is een website in gebruik waar Bart volledig nieuw ontwerp voor heeft gemaakt. Door de vernieuwing met bewegende logo’s, beelden en oproepen, is dit een zeer fraai resultaat geworden die veel bezoekers trekt. Bart heeft door de makkelijke navigatie en goede kwaliteit, surfen tot een groot plezier gemaakt. De website is een prima opwarmer voor het feest en door de snelle verwerking van de foto registratie levert dit ook veel napret op. Als voorzitter van de feestweek ben ik ook erg trots op Bart als lid van ons team!

Roelf Kampinga

 

Discofeest van 3 zussen @ Rijnbeek, Hazerswoude

Ik gaf met mijn zussen Lea en Sonja een 50+ disco party ter ere van onze vergjaardagen in Hazerswoude. Mede dankzij de medewerking en muziek van dj Bart was onze feestavond voor 120 gasten een groot swingfestijn vanaf het aanvangsmoment tot  in de late nachtelijke uurtjes waarbij Bart het gezelschap prima aanvoelde en een unieke sfeer wist te creëren door de juiste muziekkeuze en sfeerverlichting.  Zijn muzikale touch heeft onze avond tot een onvergetelijke herinnering gemaakt.

Ans de Jong

 

Samenwerking met Nederzandt Events

Als ik aan Bart denk, denk ik aan passie, uniek in zijn soort en gaan voor 200% succes. Alle projecten die Bart aanpakt, bijvoorbeeld een opdracht voor een klant van de Beukelaar groep, zijn gegarandeerd een succes. Voor minder doet hij het niet. De discipline die hij heeft om te streven naar het beste wordt erg gewaardeerd door zijn partners van Nederzandt Events, Edwin de Beukelaar en Michel Pater. De kracht die ik krijg van het samenwerken met Bart, geeft me ontzettend veel voldoening. Ik kijk uit naar ons volgende project

Yasmin Steenvoorde 

 

Jubileum Wim, Elise & Lisanne @ Nederzandt

Hierbij wil ik nogmaals bedanken voor de geweldige sfeer die jij hebt neergezet tijdens ons feest afgelopen zaterdag. Wij hebben heel veel positieve reacties gekregen over de muziek, en vooral de opbouw en diversiteit van muziek soorten. Dit was ook de opdracht vanwege de diverse leeftijden van 20 tot 60. Ook de gekleurde verlichting met blacklights was erg in de smaak gevallen, het kwam mooi uit bij ons thema “Winterswit’. De foto’s zijn dan ook heel mooi we zullen er een paar sturen. Iedereen schrijft dat ze in tijden niet zo lekker gedanst hebben en dat er toch ook goed gepraat kon worden. Zeer prettig. Men had geen keel of oor-klachten, wat ze normaal wel hebben bij harde muziek. Misschien kan jij mij nog een paar kaartjes van jou afgeven als je in de buurt bent, sommige hebben daar nog om gevraagd.

Bart, Nogmaals enorm bedankt het was een knal feest! Voor herhaling vatbaar.

Met vriendelijke groeten,

Wim, Lisanne en Elise van der Peet

 

 

Referenties op pagina’s van de website

Super avond!!
Sep 02, 2015 by William & Jessica

Wij hebben een super avond gehad, dank daarvoor! Ook veel positieve reacties van onze gasten gehad 🙂

Groeten,

William & Jessica...


Heel tof feest gehad met DJ Kes
Aug 26, 2015 by Suelen & Rick

Heel tof feest gehad met DJ Kes achter de draaitafels. Met de lekkere muziek, prachtige DJ-booth, goed licht en geluid wist hij de perfecte vibe te creëren. De dansvloer stond vol!
...


Fantastische dag en een heel goed feestje
Aug 26, 2015 by Daphne en Ivo

Beste Bart, We wilden je nog even ontzettend bedanken voor het leveren van het licht en geluid voor onze bruiloft. We hebben een fantastische dag en een heel goed feestje gehad. Het was heel fijn dat je zo met ons meedacht en steeds zo snel ...


Sfeer super goed erin gehouden!
Nov 01, 2014 by Rijaccko & Lioni

Onlangs zijn wij op vakantie geweest naar Zwitserland en hadden dus alle tijd om naar de mix te luisteren die jullie hebben opgenomen tijdens onze bruiloft. Een super leuke herinnering aan een geweldige dag!
...


Topavond gehad!
Oct 23, 2014 by Sandra & Björn

Super bedankt voor jullie bijdrage! Door het mooie weer was het buiten net zo druk als binnen, maar dat mocht de pret niet drukken. De mensen op de dansvloer (inclusief Björn en ik) hebben echt een topavond gehad!
...


Super geslaagd
Oct 23, 2014 by Hoogendoorn

Wij hebben op 2 mei een geweldig mooie dag gehad bij Nederzandt en de feestavond was mede dankzij Ferocius Weddings | DJ Kes | super geslaagd.
...


Ferocius Weddings 00316-48415972 Satellietbaan 4m Satellietbaan 4m NH, 2181MH Nederland 5.0 5.0 1 1 Wij hebben een super avond gehad, dank daarvoor! Ook veel positieve reacties van onze gasten gehad 🙂 Groeten, William & Jessica

 

 

 

Laat uw reactie achter, bedankt!

Uw naam*

Uw email*

Uw referentie

Gelieve de cijfers en/of letters hieronder over te nemen
captcha

* Velden met een * zijn verplicht

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Klik hier om uw referentie te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Super avond!!
Sep 02, 2015 by William & Jessica

Wij hebben een super avond gehad, dank daarvoor! Ook veel positieve reacties van onze gasten gehad 🙂

Groeten,

William & Jessica


Ferocius Weddings 00316-48415972 Satellietbaan 4m Satellietbaan 4m NH, 2181MH Nederland 5.0 5.0 1 1 Wij hebben een super avond gehad, dank daarvoor! Ook veel positieve reacties van onze gasten gehad :-)Groeten,William & Jessica