DJ & Vocals

Put your hands up, put your hands up!

De DJ & Vocals combinatie van Ferocius Events maakt jou feest helemaal af. Deze weergaloze energie-bom trekt iedereen de dansvloer op en laat niemand stilstaan. De vetste tracks worden live gezongen en voorzien van smaakvolle lyrics en melodieën. Deze vocalisten zingen niet alleen waanzinnig goed, maar zijn ook échte MC’s. Het opzwepende stemgeluid van onze MC’s zorgt ervoor dat je gewoon niet stil kan staan! Laat je meeslepen in de tofste mash-ups, vetste flows en krachtige melodieën van onze vocalisten. Boek je DJ & MC nu bij Ferocius en ‘put your hands up in the air, like you just don’t care’!

MC Mickey Hurts

Prijs op aanvraag

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

MC Mickey Hurts is één van de meest geboekte MC’s van Nederland! Ze staat bekend om haar tomeloze energie, spat zuivere melodieën en creatieve lyrics. Deze ervaren MC is een aanwinst voor elk event en staat garant voor energie, vocaal geweld en beweging op de dansvloer. MC Mickey treedt op in binnen- en buitenland met de grootste DJ’s, maar is ook voor uw feest te boeken! Ze voelt zich thuis op het podium en kan met alle stijlen overweg. 

Uw feest ook de energie boost geven die het verdient? Boek dan nu MC Mickey Hurts! Samen met één van onze DJ’s is zij de smaakmaker van de avond. Haar brede inzetbaarheid maakt haar populair van de grootste clubs tot corporate events door het hele land. Boek nu MC Mickey Hurts bij Ferocius Events!

Prijs € 600,00 excl. 21% BTW en € 544,50

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

Tijs Kok is een representatieve saxofonist met veel ervaring op het podium. Op 9 jarige leeftijd begon hij met saxofoonles en nog geen jaar later speelde hij al voor publiek. Tijs heeft in meerdere bandjes gespeeld en heeft dit altijd met veel passie gedaan. Maar omdat hij veel moeite had met het lezen van bladmuziek, improviseerde hij veel liever waardoor hij zijn eigen stijl ontwikkelde. Tijs wilde zich ook ontwikkelen als solo artiest, onder de naam: TijsS. 

Nu, een paar jaar later, heeft TijsS opgetredens gedaan met o.a Gregor Salto, Franky Rizardo, Greg van Bueren etc. Hij heeft in de bekendste (inter)nationale clubs gestaan en ook wordt hij regelmatig gevraagd om te spelen voor gezellige en intieme feestjes, zowel voor bruiloften en bedrijfsfeesten als in de house-scene. TijsS heeft een warme klank, speelt catchy loopjes en weet zich heerlijk te manoeuvreren door alle beats, gedraaid door welke DJ dan ook.