DJ & Percussie (trommels)

Een ritmische, zomerse & bovenal groovende combinatie

De DJ draait zijn platen en de percussionist speelt daarover verschillende ritmes waardoor de muziek voller wordt. De interactie tussen de DJ & percussionist is geweldig naar te kijken. We beginnen de avond rustig met de muziek op de achtergrond, zodat u uw gasten kunt ontvangen. Als alle gasten gearriveerd zijn en iedereen is geacclimatiseerd, kan het feest beginnen. De muziek wordt opgevoerd en de percussionist begint zijn set. De DJ draait non-stop en de percussionist speelt al improviserend meerdere sets verspreid over de avond. Muziek kan variëren van clubhouse met latin-achtige invloeden tot deep house en classics. Voeg hierbij een vleugje tamtams, djembés, een paar koebellen en een tamboerijn en u heeft een geweldig gerecht op het podium staan. Het is een absoluut ritmische en bovenal opzwepende combinatie. Stil staan is geen optie, uw gasten krijgen nog meer zin om te dansen!

Percussie by Congalism

Prijs € 450,00 excl. 21% BTW en € 544,50

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

Er zijn maar weinig mensen die zo goed trommelen als hij. Congalism, ook wel bekend als Door, speelt met een uitgebreide setting conga’s, djembee’s, koebellen en noem het maar op. Daarmee weet hij het publiek te inspireren met nieuwe ritmes. Hij heeft een strakke witte set en past goed bij de shows van Ferocius Events.

Door speelt onder andere in de band Woodstock die toert door Europa en in de musical de Lion King. Daarbij heeft hij zijn eigen percussie-school en treedt hij veel op met DJ’s. De combinatie DJ & percussionist is jaren geleden ontstaan in de dance-scene en is erg populair. Wie boekt er nu nog een dj alleen?

Percussie by Anouk V

Prijs € 450,00 excl. 21% BTW en € 544,50

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

Wil jij graag de smaakvolle, groovy toevoeging van percussie bij een DJ act of band? Dan ben ik jouw lady! Ik speel als percussionist in allerlei bezettingen. Zeer regelmatig met DJ’s, met bands, met akoestische projecten en verder geef ik percussie clinics in binnen en buitenland.

Muziek maken is mijn aller aller grootste passie en dat breng ik dolgraag over op het publiek. Dit verhaal is misschien wat kort…but it’s all you need to know! 🙂

Percussie by Danny Rombout

Prijs € 450,00 excl. 21% BTW en € 544,50

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

Danny is veelbelovend en onomstreden percussionist, perfect in combinatie met DJ.  Zijn muzikale affiniteit bestaat onder andere uit stijlen als Latin, Pop, Funk, House, Jazz, Afro-Cubaans en Caribbean. Hij heeft met o.a. Rolf Sanchez, Glennis Grace en Jungle By Night samengewerkt. 

Daarmee heeft hij ruimschoots zijn stempel gedrukt op de Nederlandse muziekscene. Dus wacht niet langer, en haal hem naar jouw event!

Percussie by Peter van Aart

Prijs € 450,00 excl. 21% BTW en € 544,50

Speelduur in overleg, maximaal 3 tot 5 sets verspreid over 4 uur

Na het slaan op allerlei materiaal, was het toch verstandig om eens een trommel te kopen. Na deze investering ging het snel. Peter heeft op jonge leeftijd in vele drumbands in de omgeving gespeeld. Hieruit volgden ook natuurlijk diverse harmonieorkesten. Peter is nu o.a. percussionist bij de Joop van den Ende. Hij heeft o.a. gespeeld bij musicals als: “Saturday Night Fever”en “3 Musketiers”, “The Lion King”, “The Wiz”, “Dirty Dancing”, “Joseph”, “Tarzan” en “High School Musical”.

Naast deze shows geeft hij les in drums en percussie op het Centrum voor de Kunsten te bergen op Zoom en treed hij regelmatig op naast DJ’s. Zo heeft hij met zijn formatie ook de opening van Sensation White verzorgd. Kortom een professionele percussionist die precies de juiste ritmes weet toe te voegen voor een geslaagde en bovenal muzikale feestavond.