Premium Complete Show

Ibiza Industrial

Prijs & beschikbaarheid op aanvraag

Prijs is exclusief 21% BTW en tot 100 personen

Het Industrial Ibiza arrangement is de moderne belichaming van een strandfeest. Dit arrangement is uitgebreid met sfeervolle feestverlichting en inspireert tot onvervalst feestvieren.

De industriële DJ-booth gemaakt van een stalen frame afgewerkt met Bali-hout springt gelijk in het oog. De ingebouwde LED-verlichting zorgt voor een geweldig schaduwspel aan tussen de plankjes. Aan weerszijden van de DJ staan twee strakke zwarte statieven met krachtige LED-spots die de dansvloer in kleur uitlichten.

Misschien wel het meest onderscheidende karakter van deze setting is het geluidsysteem. Het is een compact systeem met kleine speakers die subtiel bij de show passen. Het geluid wat eruit komt is van zeer hoge kwaliteit en klinkt subliem!

Natuurlijk kunt u ook een geheel eigen invulling geven aan de muziek door het invullen van de vragenlijst die we u toesturen. We vinden het belangrijk dat u en uw gasten een fantastische avond beleven en daar hoort ook goed geluid bij. Het geluid is van zeer hoge kwaliteit en kan naar uw wensen worden aangepast. Harde bas, of toch wat minder? De DJ draait op de nieuwste apparatuur en er is een professionele spraak- en zangmicrofoon inbegrepen.

*** LET OP: deze show is perfect geschikt voor strandlocaties en is uitsluitend beschikbaar van oktober tot en met maart. voor andere locaties ***

Dit pakket is echt compleet en is inclusief:

DJ & LIVE | Combineer een DJ met een muzikant

ADD Sax

De DJ en Saxofoon combinatie van Ferocius Events is niet meer weg te denken uit het hedendaagse entertainment circuit. Het bekende geluid van o.a. Bakermat is al sinds jaar en dag een succes formule. Met een energieke performance en spetterende solo’s zorgt de saxofonist samen met de DJ voor ongekende hoogtepunten tijdens uw feestavond. De chemie tussen de ervaren allround DJ en professionele saxofonist staat garant voor een knalfeest!

Beschikbaarheid en prijs op aanvraag

ADD Trompet

De frisse, hippe sound van de DJ en Trompet combinatie van Ferocius Events verovert vele harten op de dansvloer. De ervaren trompettist combineert lyrische solo’s met een vurige uitstraling en zorgt samen met de DJ voor ongekende hoogtepunten tijdens uw feestavond. Van Earth, Wind & Fire tot Aviici en van Fireball tot Show Me Love, de DJ en Trompet combinatie is dé sensatie voor uw feestavond!  

Beschikbaarheid en prijs op aanvraag

ADD Percussie

De swingende DJ en Percussie combinatie van Ferocius Events is dé keuze voor het feest waar dansen centraal staat. Onze ervaren percussionisten (bekend van o.a. The Lion King) brengen de dansvloer in beweging met energieke ritmes en verbluffende solo’s. Uw gasten zullen niet stil kunnen staan bij de opzwepende grooves van de DJ en percussionist. Boek nu uw dansgarantie bij Ferocius Events!

Beschikbaarheid en prijs op aanvraag

ADD Vocals

Met de DJ en Zangeres combinatie van Ferocius Events haalt u een energieke beleving in huis. De vocalist is ook een MC, de host van de avond. Met bekende lyrics en quotes worden bestaande nummers smaakvol aangekleed en de tomeloze energie overgebracht op de dansvloer. Put your hands up in the air, put your hands up.. IN THE AIR!

Beschikbaarheid en prijs op aanvraag

Maak de show nog gaver met de uitbreidingen

LED Party Sticks

€ 75,00 excl. 21% BTW
€ 90,75 incl. 21% BTW

Creëer een ongekend hoogtepunt op uw feest! De LED Party sticks versterken de feestvreugde én zorgen voor prachtige foto’s.

Per 50 stuks. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Confetti & Streamers

€ 148,00 excl. 21% BTW
€ 179,08 incl. 21% BTW

Beleef de ultieme vreugde met lanceerbare confetti! De set bestaat uit twee shooters, vier patronen en een launch controller. 1, 2, 3… FEEST!

Incl. controller. Goed voor 2 lanceer momenten!

CO2 FX Ice Gun

€ 250,50 excl. 21% BTW
€ 302,50 incl. 21% BTW

Uw feest zal nooit meer hetzelfde zijn dankzij deze CO2 Gun.  Dit eenvoudig te gebruiken effect zorgt voor een speciaal en episch effect. 

Set bevat 1 CO2-gun met een grote cilinder (ca. 80 sec.)

Sterrendoek

€ 138,50 excl. 21% BTW
€ 167,59 incl. 21% BTW

Wilt u een locatie extra feestelijk aankleden? Een sterrendoek zorgt door middel van de LED lampjes voor een prachtig twinkelend effect! Afm. 6x3m incl. frame.

Verkrijgbaar met gekleurde of witte LED’s.

Prikkabel Warm Wit

€ 84,70 excl. 21% BTW
€ 102,49 incl. 21% BTW

Voeg de prikkabel toe aan de setting voor extra sfeer. De twinkelende lampjes zorgen voor een gezellige
festival-achtige sfeer. 

Prijs per  25m met gekleurde of warm witte LED-lampjes

Mega spiegelbol 100cm

€ 121,00 excl. 21% BTW
€ 146,41 incl. 21% BTW

Met een mega spiegelbol schep je een bijzondere sfeer op elk feest. Wat je erop projecteert krijg je terug, heldere gekleurde stralen die de gehele ruimte vullen.

* Let op: kan alleen in combinatie met een lichtbrug worden opgehangen

Spiegelbollenset

€ 118,00 excl. 21% BTW
€ 142,78 incl. 21% BTW

Waarom één spiegelbol als je er ook heel veel kunt ophangen? De spiegelbol is een populair decorartie-object. Glinsterend in de zon of heldere stralen in het donker.

De set bestaat uit  8x een
spiegelbol van 30cm

Lichtbrug 3,6,9 of 12m

€ 137,00 excl. 21% BTW
€ 165,77 incl. 21% BTW

De lichtbrug is ideaal voor het ophangen van verlichting en spiegelbollen. Vooral bij hoge locaties komt de verlichting goed tot zijn recht. Kies een lichtbrug als u de mega-spiegelbol op uw feest wilt.

Lichtbrug 6m € 149 excl. BTW
Lichtbrug 9m € 161 excl. BTW
Lichtburg 12m € 185 excl. BTW

Skyrose

€ 100,00 excl. 21% BTW
€ 121,00 incl. 21% BTW

30 Stralen die tot 10km in de lucht projecteren. Het outdoor-lichteffect voor een VIP-entree of waarmee je de show wilt stelen. Je kunt immers maar één keer een eerste indruk maken, niet waar? De skyrose heeft een 2500w HMI lamp en een enorme lens. De stralen kunnen draaien en heen en weer bewegen.

Subtiele mistmachine

€ 49,00 excl. 21% BTW
€ 59,29 incl. 21% BTW

Voeg een subtiele mistige sfeer toe aan de ruimte en krijg zo de juiste ambiance voor een topfeest! De heldere lichtstralen zijn zichtbaar en de dansvloer komt tot leven!

Let op, onze mistmachines zijn niet te vergelijken met rookkanonnen. Ouderen en mensen met astma zullen er geen last van hebben.

Bellenblaasmachine

€ 70,50 excl. 21% BTW
€ 85,31 incl. 21% BTW

Een grote bellenblaasmachine met hoge output. Kinderen en volwassenen zijn er gek op! Voeg het toe aan uw feestavond of gebruik het tijdens de fotoshoot of ceremonie. 

De bellenblaasmachine is compleet 2L vloeistof. 

Accu Spots

€ 150,00 excl. 21% BTW
€ 181,50 incl. 21% BTW

LED Accu-spots oftewel uplighters zijn lampen die op de grond kunnen worden geplaatst waarmee muren en objecten sfeervol worden uitgelicht. De spots zijn waterdicht en volledig draadloos, dus geen kabels over de vloer. 

De set bevat 6 accu-spots en gaan ca. 6 uur mee

Uitlichten gebouw

€ 69,25 excl. 21% BTW
€ 83,79 incl. 21% BTW

Deze HQ-floodlights zijn echte krachtpatsers. Met deze lampen kunnen bomen of (delen) van een gebouw worden worden uitgelicht. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

De set bestaat uit 2 floodlights incl. kleurenfilters. Geschikt voor buiten.

Podiumset 2x2m

€ 95,50 excl. 21% BTW
€ 115,55 incl. 21% BTW

Plaats de DJ en/of muzikanten op een stevig podium. Het podium is verkrijgbaar in de hoogtes 20, 40, 60 of 80cm.

Podium 4x2m € 155 excl. BTW
Podium 4x3m €206,50 excl. BTW

TV-Scherm 47" 119cm

€ 185,00 excl. 21% BTW
€ 223,85 incl. 21% BTW

Gebruik een TV_scherm voor het laten zien van foto’s, logo of filmpje(s). Laat alvast een sneakpreview van de fotoshoot zien of foto’s van vroeger? Wie weet hebben uw ceremoniemeesters wel iets in petto? Toch geen alfabet?

Formaat 60″ (152cm) kost
€ 235,00 excl. BTW

Blacklight Neon

€ 76,25 excl. 21% BTW
€ 92,26 incl. 21% BTW

Deze set van 2 felle COB LED  blacklights (UV)  zorgen ervoor dat alles wat wit en fluoriserend is fel oplicht. Een super gaaf effect, vooral bij witte overhemden en een witte trouwjurk. Verbluffende dansvloer gegarandeerd!

Draadloze microfoon

€ 43,75 excl. 21% BTW
€ 52,94 incl. 21% BTW

Voeg een professionele draadloze handheld microfoon toe. De microfoon heeft een groot bereik en is geschikt voor zowel speeches als zang. 

Low fog machine

€ 65,75 excl. 21% BTW
€ 79,56 incl. 21% BTW

Het sprookjesachtige effect van laaghangende rook heb je vast wel eens gezien. De machine creëert een laaghangende wolk op de dansvloer voor bijvoorbeeld de openingsdans. Je danst als bruidspaar dan letterlijk in de wolken. Dit is natuurlijk schitterend op foto’s.