• Ferocius Weddings – Luxe stijlvolle settings_1100x500
 • Ferocius Weddings – Need we say more_1100x500
 • Ferocius Weddings – DJ’s draaien met glimlach_1100x500
 • Ferocius Weddings – Keuze uit DJ-Booth_1100x500
 • Ferocius Weddings – DJ & Percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Beste en nieuwste apparatuur_1100x500
 • Ferocius Weddings – Moderne band dj sax percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Oog voor details_1100x500
 • Ferocius Weddings – Achtergrondmuziek borrel receptie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Muziek geluid ceremonie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Muziekaal, representatief, bovenal gezellig_1100x500
 • Ferocius Weddings – Verzorgde complete drive in shows_1100x500
 • Ferocius Weddings – Ritmische combinatie DJ en percussie_1100x500
 • Ferocius Weddings – Verlichte dansvloer bruiloft_1100x500

Percussionisten

Congalism on Percussion

Congalism on Percussion

           

Er zijn maar weinig mensen die zo goed trommelen als hij. Met zijn uitgebreide setting conga’s, djembee’s, koebellen en noem het maar op, weet hij het publiek te inspireren met nieuwe ritmes. De combinatie dj & percussionist is een aantal jaren geleden ontstaan in de dance-scene en wordt erg veel toegepast. Onze eigen concepten FUNK! (Club Stalker, Haarlem) en Enorm Verwend (Patronaat, Haarlem) onderscheiden zich door dj’s te combineren met livemuziek. Wie boekt er nu nog een dj alleen?

 

Frank the Tank Massive Percussion

Frank the Tank Massive Percussion

           

Laat me een typische avond met Frank the Tank beschrijven: “Ik kijk naar het podium en zie een lange charmante jonge heer staan met een grote grijns op zijn gezicht. Voor hem staan de glimmend witte conga’s, drums en diverse elektronische drums op zilvere standaards. Een lust voor het oog”. Maar ook muzikaal gezien is Frank the Tank niet de eerste beste! Hij heeft zijn plek in de Nederlandse clubs veroverd en staat inmiddels op vele festivals en andere feesten. Hij speelt graag samen met DJ’s en weet in de break van een track ongekende climaxen te bereiken.

  

Peter van Aart Percussie

Peter van Aart Percussie

           

Na het slaan op allerlei materiaal, was het toch verstandig om eens een trommel te kopen. Na deze investering ging het snel. Peter heeft op jonge leeftijd in vele drumbands in de omgeving gespeeld. Hieruit volgden ook natuurlijk diverse harmonieorkesten.

Peter is nu o.a. percussionist bij de Joop van den Ende. Hij heeft o.a. gespeeld bij musicals als: “Saturday Night Fever”en “3 Musketiers”, “The Lion King”, “The Wiz”, “Dirty Dancing”, “Joseph”, “Tarzan” en “High School Musical”. Naast deze shows geeft hij les in drums en percussie op het Centrum voor de Kunsten te bergen op Zoom en treed hij regelmatig op naast DJ’s. Zo heeft hij met zijn formatie ook de opening van Sensation White verzorgd. Kortom een professionele percussionist die precies de juiste ritmes weet toe te voegen voor een geslaagde en bovenal muzikale feestavond.

 

Nique Quentin Percussie

Nique Quentin Percussie

           

Afgestudeerd op het Conservatorium in Rotterdam voor muziek en dans. Hij heeft lessen gehad bij gerenommeerde docenten c.q. artiesten in de percussie-scene waaronder Nills Fischer, Martin Verdonk en Lucas van Merwijk. Hij toert regelmatig met bands en DJ’s de wereld rond. Een internationale artiest mag hij inmiddels wel genoemd worden.

 

Nique speelt met veel energie en overgave en is dan ook echt een must-have voor ieder feest! Naast zijn optredens met DJ’s, geeft hij ook les in percussie op Nieuwe Veste en geeft workshops op locatie.

  

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone

Klik hier om uw referentie te plaatsen


Submit your review
* Required Field

Ferocius Weddings
Satellietbaan 4m Satellietbaan 4mNH2181MH Nederland 
 • 00316-48415972